Kinetic Reactor- KR PACK

STAVBE | DOMOVE | STORITVENE DEJAVNOSTI | PRIPRAVA IZDELKOV
kr_pack_img
kr_pack_dim.4
kr_pack_prednosti
Cena:
Cena z DDV: 3525,80 د.ج
Prodajna cena: 3525,80 د.ج
Cena brez DDV: 2890,00 د.ج
Proizvajalec: J in P d.o.o.
Opis

 Ščiti vodovodno napeljavo, naprave in aparate. Omogoča profesionalno opravljanje storitev in pripravo kvalitetnih izdelkov.

 
KR-PACK je centralni sistem obdelave vode, namenjen profesionalni rabi in zahtevnim domačim uporabnikom za oskrbo stavb in bivalnih prostorov ter proizvodnih in storitvenih dejavnosti s kakovostno vodo. KR-PACK je centraliziran odprt sistem, ki poleg vseh sposobnosti, ki jih ponuja KINETIC reaktor na pipi, omogoča tudi sedimentacijo elementov in delcev v vodi, ki jim z uporabo kinetične tehnologije ob izločanju iz vode določimo drugačno strukturo (aragonitna kristalna struktura kalcijevega karbonata namesto kalcita) ali pa jih nevtraliziramo (težke kovine) oz. jih razgradimo (organski polutanti). KR-PACK ni filtrirna naprava, ki bi zahtevala zamenjave filtrskih vložkov in obsežne vzdrževalne posege. KR-PACK zahteva le redno periodično čiščenje sedimentov v posodi. Priporočamo pa vam, da zaradi neželenih učinkov, ki jih lahko povzročajo notranje instalacije, pipe in druge izlive vode opremite s KR-T reaktorji za kvalitetno pitno vodo iz pipe.
 
Osnovne prednosti KR Pack:
- očisti klor iz vode
- očisti anorganske in organske nečištoče in določene pesticide
- očisti spremeni obliko vodnega kamna iz kalcitne oblike v arogonitno (prah)
- varuje gospodinjske aparate, pomivalne naprave...
- izboljša vodo za pitje ali pripravo izdelkov
- prihranek pri uporabi vode in čistil
- priprava vode do 2400 l na uro.

 

Naročila in povpraševanja pošljite na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Ponudbo sestavimo na podlagi predhodnega ogleda Vašega objekta, kjer skupaj z vami ugotovimo težave s katerimi se soočate. Na podlagi tega, sestavimo ponudbo, ki vsebuje profesionalno montažo in garancijo.  

Copyright © 2017 Hidrosistemi d.o.o. Vse pravice pridržane.
Free Joomla 2.5 templates by New Poker Reviews